12-14/05/2023: Wandelen en herbronnen in Cheneux

In Cheneux, een klein dorpje, gelegen aan de Amblève, zullen we het al wandelend hebben over Het Zonnelied van Franciscus van Assisi als eco-manifest.

Dit wandelweekend is een gezamenlijk initiatief van TAU (wandeltochten Assisi) en SPES (Camino tochten).

Cheneux is een prachtige wandelgebied, ideaal om de betekenis van het Zonnelied van Franciscus al wandelend te ontdekken en innerlijk te beleven.

Dit wandelweekend is een gezamenlijk initiatief van TAU (wandeltochten Assisi) en SPES (Camino tochten). Wie wat meer over TAU of SPES wil weten, kan een kijkje nemen op de website van TAU – Franciscaanse spiritualiteit vandaag – TAU (franciscaansleven.be) of op de website van SPES www.spes-forum.be

Het weekend start op vrijdagavond, 12 mei om 16.00h en eindigt zondagnamiddag 14 mei om 15.00h. Tijdens het weekend zal Wies Beckers een inleiding geven op het Zonnelied van Franciscus en Luk Bouckaert zal de betekenis toelichten van ’eco-personalisme’ als levensfilosofie. Tijdens elke wandeltocht is ook een meditatief moment voorzien. ’s Avonds leggen we onze ervaringen bijeen.

We logeren in de pastorij van Cheneux (7 personen) en in een oude gerenoveerde hoeve (8 personen). Deelname is beperkt tot 15 personen.

Kostprijs voor het weekend: 140 euro per persoon voor koppels en voor singles die 1 kamer met twee aparte bedden willen delen;  160 euro voor singles met een eigen kamer.

Inschrijvingen gebeuren door je per email te melden bij Wies Beckers wiesbeckers@live.be of bij Luk Bouckaert Luk.Bouckaert@kuleuven.be.  Je deelname wordt pas effectief door het bedrag te storten op de rekening van SPES-forum vzw BE21 7350 1021 5603 met vermelding wandelweekend Cheneux. Het aantal is beperkt tot 15 deelnemers. Wacht dus niet te lang om in te schrijven. Wie graag mee stapt in de geest van het Zonnelied, van harte welkom.

Het organisatiecomité: Wies Beckers & Stijn Demaré (TAU) wiesbeckers@live.be; Luk Bouckaert & Ingrid Verduyn (SPES)  Luk.Bouckaert@kuleuven.be

 

 

SPES-Forum Vzw
Naamsesteenweg 355, Gebouw K, lokaal 6 – 3001 Leuven-Heverlee