Agenda

Op 4 december 2020 bestaat SPES-forum 20 jaar. Op regelmatige basis organiseert SPES-forum, ook in partnerschap, evenementen rondom Spiritualiteit in Economie en in de Samenleving.

Franky De Cooman

22-23/5/2021: Zen-weekend met Bart Weetjens

Bart Weetjens, Zen-leraar, sociaal ondernemer en lid van de raad van bestuur van vzw SPES–Forum zal ons, tijdens het online weekend van  22-23 mei, inleiden in de beoefening van Zazen, een eeuwenoude meditatievorm.

Franky De Cooman

26/5/2021: Webinar Hoopvol Leiderschap

Wie over hoopvol leiderschap spreekt, roept automatisch beelden op van Barack Obama, Mahatma Gandhi, Nelson Mandela of Martin Luther King. Stuk voor stuk voorbeelden van grote leiders die met moreel gezag hun volgers probeerden te motiveren om naar hun gewenste doelen toe te werken. Ook in de economie en het bedrijfsleven speelt hoopvol leiderschap een cruciale rol.

admin

04-12-2020: 20ste Verjaardag SPES-forum

Op 4 december 2020 vieren we onze twintigste verjaardag onder het thema: “Een camino van de Hoop”. Er staan verschillende boeiende sprekers op het programma zoals Guido Van Heeswijck over “Het geschenk van de Hoop” en Luk Boeckaert en Henk Opdebeeck met terugblik op twintig jaar SPES en vooruitblik op de toekomst.

SPES-Forum Vzw
Naamsesteenweg 355, Gebouw K, lokaal 6 – 3001 Leuven-Heverlee