Maria, een bewogen leven

In zijn nieuwe gedichtenbundel confronteert dichter-filosoof Luk Bouckaert ons met het tragisch leven van Maria maar ook met de duizend namen die zij later kreeg. Haar geestelijk moederschap van de kosmos en de aarde krijgt bijzondere aandacht. In het toegevoegde essay en in het woord vooraf van Benoit Standaert osb wordt de ongewone interpretatie van Maria’s leven en betekenis toegelicht.

 

Verkrijgbaar met Hard Cover (22,5 euro), Soft cover (15 euro) en als Ebook( (7,5 euro).  Te te verkrijgen via de bekende internetkanalen of via SPES-forum (www.spes-forum.be) of via de uitgever Yunus Publishing (www.yunuspublishing.org).

SPES-forum brengt of onder eigen beheer of in samenwerking publicaties uit over allerhande thema’s. In de loop der jaren heeft SPES-forum tientallen boeken gepubliceerd.  De boeken van de Heldere Bronnen reeks kosten 15 euro per cahier en de Nederlandstalige SPES Cahiers kosten 10 euro.  Ze kunnen  worden besteld per mail naar info@spesforum.be. Per bestelling worden 4 euro verzendingskosten aangerekend.

SPES-Forum Vzw
Naamsesteenweg 355, Gebouw K, lokaal 6 – 3001 Leuven-Heverlee